Снимка: PixabayСамолетът е бил малък - шестместен. Поради метеорологичните условия пилотът

...
Снимка: PixabayСамолетът е бил малък - шестместен. Поради метеорологичните условия пилотът
Коментари Харесай

Експерт разкри последните думи на пилота на самолета с българи, който катастрофира в Македония

Снимка: Pixabay

Самолетът е бил дребен - шестместен. Поради метеорологичните условия водачът е решил да пресечен полета и да изчакат в Скопие. После обаче са размислили и са траяли към София. Това заяви авиационният специалист Ангел Борисов в утринния блок на Българска национална телевизия. 

По неофициална информация, починалите са Георги Ангелов Бошнаков (1970), Калина Цонева Корнайева (1972), Гергана Георгиева Бошнакова (2000) и Биляна Георгиева Бошнакова (2005).

" Днес избавителните екипи ще създадат опит да стигнат до мястото на катастрофата с дребен аероплан край Скопие, при която починаха четирима български жители ", сподели още той.

" Последните реплики на водача са били " Силна турболенция. Губим сигнала ". След тези реплики, самолетът пада ", добави Борисов. 

" На мястото на случая е извънредно мъчно за хвърчене, защото съставлява поредност от високи върхове. Почти няма късмет за оживели, самолетът е горял. Върхът, на който са паднали е с 300 метра по-висок от Черни връх. Теренът е доста рисков и в този сектор не трябва да се случва отклоняване от маршрута ", разкри Ангел Борисов. 

Експертът позволи, че с изключение на неприятното време, пилотска неточност, би трябвало да се изследва и вероятността за отвод на мотора на самолета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР